Tuesday, November 24, 2009

2012... Finally....


(Source:http://www.theasylum.cc/images/posters/2012_large.jpg)

Finally, i manage to watch 2012 setelah berusaha 3x bersama dayang untuk mentengok movie itu... Malam tadi, dalam kebatukan dan kesakitan kepala, aku gagahkan juga diri join K, Jaja, Irah, Mel, Norie n Z ke Bukit Raja semata-mata demi 2012...

Rasa nak sengeh sampai telinga bila tengok K memegang lapan tiket di tangan... Walaupown dapat seat row D, tetap suka hati...

Before tengok movie, kitorang makan dulu di foodcourt. Not bad... Sedap, pedas and murah... Tapi banyak gila.... Naseb baik ada orang tukang perabiskan my beef fried rice... Terima kasih kepada orang itu yang tidak membazirkan nasi goreng itu...

Then, 9.25, kitorang pun tengok 2012... Tapi sebab sakit kepala and batuk, sikit sebanyak, konsentrasi terganggu jugak. Tapi tetap berusaha sedaya upaya menonton sampai habis. And finally, pukul 12.00 kitorang tamat menonton...

Then, balik rumah dan ada pesanan penaja supaya tak lupa makan ubat batuk...

Lepas makan ubat batuk, terus high, tido tak sedar diri walaupun hujan lebat mencurah-curah.. Eh, kantoi... Tadi cakap tido tak sedar diri tapi tahu hujan lebat mencurah-curah...Haha...

No comments: