Wednesday, November 25, 2009

celebrate Mel...

Malam tadi keluar dengan K, Nori, Mel sebab celebrate Mel yang baru dapat kije... Hoho... saya jeles dengan dia sebab dah dapat kije... Tapi takpe, kite doakan yang terbaik untuk kawan-kawan kite...

Mel belanja tomyam kat seksyen 11... Cam tak sedap je.. hehe... Maybe sebab saya batuk and sakit kepala kot. Tu yang rasa tak sedap tuh... Ada ajak sorang kawan lagi, tapi dia ngada nak tido awal...

MEL


Lepas makan kitorang lepak kat Dataran Shah Alam kejap. Ambil gambar sikit. Pastu balik...

Penin pale layan Mel


Kami berempat...



Yang mana takde malam tadi tu, jangan jeles ya...
dan untuk budak yang ngada nak tido awal tu pun, cubit baru tau...
tak cubit tak tau...
huhu...


p/s: Mel, jangan lupa kitorang di CCMF ni...

No comments: