Monday, November 23, 2009

Zoo Negara

Semalam my Uncle and family dia ajak my another uncle and family ke Zoo Negara bawak budak-budak bercuti time cuti sekolah... Aku yang tak berapa macam budak ni, and dah abis sekolah ni pun ikut sama sebab tak mau duduk umah sewa sorang-sorang....

Tapi okey la... best jugak sebab cam pelik tengok anak-anak kota metropolitan cam excited tengok lembu and ayam yang terkurung kat zoo tu... Kesian dorang...

Ni family Cik La and Ayah Rie



Ni pulak gambar secara beramai-ramai...


Masa kat sana, Batrisya hilang sekejap... Bukan hilang sebenarnya, tapi tertinggal...
hehe... Sejuk kaki umi abah.. Seb baik jumpa...

Budak kecik bertuah...Batrisya...


Ni cam besa la.. bukti bergambar aku dah ke Zoo Negara...

























Pastu balik tu kan, Cik Tini banje makan Beef Prosperity,... Urgh.. heaven...

...End...

No comments: