Tuesday, January 26, 2010

Cinta baru saya

Hilang segala gundah bila saya mendapat peluang untuk bertemu lagi dengan cinta hati saya. 2, 3 hari berjauhan dengan cinta hati, sangan menggundah gulanakan jiwa saya. Asyik bimbang memikirkan cinta hati,.. Sakitkah, sihatkah, cukup makankan, apa perkembangan hariannya... Semua tu buat saya bimbang.

Percaya atau tidak, saya sanggup ambil cuti untuk mengelak dari menghadiri kursus 'hampeh' semalam, semata-mata mahu bertemu cinta hati saya. Saya pun tak faham mengapa saya sanggup ambil cuti, tapi buat kerja... Sangat mendalam agaknya cinta saya terhadap cinta baru saya ini.

Hari ini, saya mengambil gambar cinta hati untuk di email kan kepada lecturer saya. Untuk memperkenalkan cinta hati saya itu kepada Miss Dahlia, dan juga untuk sedikit khidmat nasihat... Cinta hati saya sedang sakit... Huhu... Bimbangnya...

Nak tengok tak cinta hati saya?

Tengok la.. Jahat gile leaf feeder tu... Cam takde benda lain nk dimakannya...



Layu....

Sebab;


Batang dia jadi buruk sebab ada something yang cucuk batang dia... Then dia jadi buruk...

Sebab tu la saya perlukan khidmat nasihat Miss Dahlia... Miss, nnati tolong saya ya... Malam nanti saya email...

No comments: