Saturday, January 9, 2010

Kejayaan hari ini..

Setelah sekian lama... baru hari ini saya tahu yang sebenarnya, rasa nervous untuk drive kereta sudah tiada dalam diri saya... Hmm, kalau korang nak kutuk saya cam hampeh je sebab tak berani drive, kutuk la... Tapi hari ini, saya dah berjaya drive tanpa ada rasa nervous... Tapi still ada sikit kelam kabut... Parking depan Super Mas pun senget benget.. Bukan salah saya ya, saya tak biasa drive Wira.. Biasa dengan Kancil je... Biasa la tu kan, dah 4 tahun peram lesen.. Dah jadi pekasam dah...

Syukur alhamdulillah...

Nanti boleh pergi kerja sendiri dengan kereta. Lagipun minggu depan dah kena jaga site fertigasi... 2 hari sekali, kena pergi ke sana. Lagi 3 hari, duduk ofis, siapkan paperwork...

Pasal kejayaan drive ni... Eceh, 'kejayan' tuuuuuuuu.... Terima kasih buat semua yang bagi semangat kat saya... My sayang, my Abe Ku Saye, umi, Law of Attraction, dan orang yang ajar saya fasal Law of Attraction. Juga tak dilupakan my adik yang tak jemu-jemu marah kakak dia yang kalut kibut masa masuk simpang n keluar simpang nih... Hehe...

Eh, macam speech penerima anugerah Skrin la pulak...

Tapi takpe, untuk menambahkan semangat saya jugak...

Bak kata Michael J. Losier dalam Law of Attraction, attract more of what we want, and less what we don't. Camtu la lebih kurang... So, kena keep on telling ourselves what we want.

No comments: