Saturday, January 23, 2010

my 1st luv dah nak kawen....

my 1 st luv which is Mr. Asrizy dah nak kawen soon...

saya tumpang happy tengok awak happy....

Apa ni, sume ex saya cepat kawen tapi saya tak kawen-kawen lagi. Saya ni bawa berkat kot. Hehe...

Tapi kalau my Abe Ku Saye ajak kawen tahun ni pun, saya tak nak lagi. Saya tak ready lagi. Tak ready dari banyak segi. Segi tiga, segi empat segi lima. Eh, tak la... Dari segi mental, kewangan dan fizikal kot. Huhu.... Saya tak nak kawen selagi berat saya tak cecah 57kg... Nanti sanding tak berseri, nampak gemuk saja. Dah la my Abe Ku Saye slim aje orangnya.

Tapi yang buat saya sedikit tersentuh jiwa raga was, bakal isteri dia tu wajahnya macam saya. Dia yang kata... Hehe... Nak jugak tu ingat muka saya... Yang dulu engkau sesuka hati tinggal aku sengsara sendiri tu kenapa? Tapi tak pe, saya maafkan sebab kalu Mr. Azrizy tak tinggal saya, saya takkan dapat life macam sekarang which bersama my Abe Ku Saye...

Mr. Asrizy, thank you so much. I've learnt so much....

Tak pe la, sampai masa, saya kawen la nanti kan... Allah pun tahu saya belum bersedia. Tu yang jodoh saya tak sampai lagi tu...

apapun, Mr. Asrizy... All the best n semoga kekal bahagia hingga akhir hayat...

No comments: