Sunday, January 10, 2010

Sunday is not so blues...

I'm not really blues today, actually. I'm in good mood to work today. But somehow, there are some uneasy feelings that still haunting me.

Pagi tadi pergi site visit sekejap. 2 sites je... Site pemprosesan serunding dengan rempeyek. Then dapat buah tangan. Hehehe... Tapi sebenarnya saya ragu-ragu juga untuk terima semua buah tangan tu. Sebab dulu, penyelia internship saya yang dulu pernah cakap, kita tak boleh terima pemberian orang bila kita gi site visit camtu. Tapi kalau nak berkeras menolak, takut si pemberi tu kecik hati pulak. Dan tak mahu menjatuhkan pride si pemberi... Ayyok, cane ni? Anyone?

Lepas tu duduk di office sambil cari bahan untuk business plan paperwork about fertigation. Dah la Celcom broadband punya coverage cam hampeh giler kat area KETARA ni... Nama je KETARA, tapi coverage tak berapa KETARA... Hadoi, sabo je le....

Baca-baca about fertigation... Persediaan untuk temuramah peserta-peserta fertigasi esok.... Korang, watch out esk! Hehe...

Hopefully, tomorrow will be a better day for me... Lebih baik berpanas di fertigation site untuk topup ilmu berbanding duduk di ofis menyedut asap rokok orang, kan? Huhu...

After lunch hour, tiba-tiba teringat kata-kata dari Sumayyah, kawan secompany masa di GEMS...

Confusing, worrying, boring but no ring...

Hurm, suits me very well at this moment... Su, cilok awak punya ayat... Halal ye...

No comments: