Wednesday, February 3, 2010

Sembuh...

Saya sakit...

Enam hari saya sakit, dan hari ni dah sembuh...

Magic tak? Haha... soalan tak berunsurkan islamic langsung...

Baiklah, syukur alhamdulillah kerana sakit saya sudah sembuh.

Saya sakit perut saja. Tapi sakit perut yang pelik. Saya tak pernah lagi sakit perut pelik macam tu selama 6 hari macam tu. Apa aku tulis ni? Tapi betul, perut saya sakit macam senggugut pun ada, macam bloating pun ada, macam gastrik pun ada. Tapi tak peod... Pelikkan... Nak makan ubat pun tak tahu. Makan ubat gastrik pun still sakit. Umi tungku dengan tungku panas pun still sakit. Sapu minyak mestika kat perut pun still sakit. Minum air halia pekat-pekat pun, still sakit. Makan ubat Dr. Emma Nazlin bagi pun still sakit. (Dr. Emma Nazlin bagi? Free? Banyak chantek.. Saya bayar 48 ringgit baru dia bagi tau!)

Dah hari ni, dengan magiknya, saya bangun pagi dengan perut yang tak sakit... Dan tengahari tadi, segala persoalan saya terjawab. Walaupun cam pelik untuk diterima...


Jawapannya.....


........


........



........



BIARLAH RAHSIA....


Tapi sebelum tu, masa dalam tempoh sakit tu, saya sangat takut. Sebab mak sedara saya cerita, sepupu belah hubby dia pun ada sakit camtu gak. Sebabnya, dia bertunang dengan a guy. Tapi at the same time, ada 3 lelaki yang kecewa dengan pertunangan dia bargabung tenaga mengenakan ilmu hitam kepada dia... Hadui, takut....

Tapi saya rasa tak logik sebab setahu saya, takde lagi orang yang kecewa dengan saya... Betul kan, sayang? Saya je ada yang kecewa dengan orang tapi saya tak bongok untuk sihir-sihir orang. Sebab, kalau betul kita ikhlas sayang kan orang tu, kita takkan sakiti dia. Kan?

So, kesimpulannya, saya dah sihat... Lalalala..... Hehehe...

Syukur alhamdulillah...

No comments: