Tuesday, March 16, 2010

Bestday present in advance

Today dapat hadiah bestday...

2 hari awal..

Very the cute brooch... Dah lama suka. Tapi tak mampu beli...


Kalau korang tengok harga dia, mesti korang akan cakap; 'Hek eleh, brooch RM 79 pun tak mampu beli....' Tapi... kau dan aku memang berbeza... Bukan tak mampu beli. Tapi it's related to my principle. Bagi saya, tak worth it kalau beli brooch harga RM 79 sebab saya dah tahu sangat dah, kalau saya beli brooch 3 Rm10 tu 10 bijik minggu ni, minggu depan cuma akan tinggal 2...

Tapi ni, dah dapat brooch Zhulian Rm 79 tuh, saya pasti minggu depan pun masih ada sebab sayang gila. Sayang pada brooch and saya pada pemberi brooch...

Sekali sekala jadi penerima ni, best jugak kan...

Ops, masih lagi lupa nak cakap... Pemberi that lovely brooch is my lovely sister. The one and only. KAK LONG...

Thanks Kak Long. Love u so much... And Darwisy also...





No comments: