Wednesday, March 3, 2010

Mr. Asrizy

Tadi call Mr. Asrizy...

Wished him Happy 24th Birthday...

Mr. Asrizy, tak sangka... kamu dah tua... [aku bajet muda.... muda 15 hr je dr dia...huhu]

Semoga kamu berbahagia bersama Nurul Hazirah aka Darling sampai syurga.

Semoga kamu berjaya mencapai semua cita-cita kamu.

Semoga kamu dapat jaga umi baik-baik.

Semoga kamu tak lupa sedekahkah doa dan bacaan Yaasin kepada arwah abah, arwah Abang Ki, Arwah abang Ha.



Dan tadi Mr. Asrizy gave me a real advice... Very the kasar sentences.. Well, that's so Mr. Asrizy... Dia memang macam tu. Tak pandai cakap berlapik seribu alas kalau nak cakap something. Cakap ikut sedap mulut n hati dia je. Tapi saya akui, semua kata-kata dia tu betul. Ya, saya akui, saya yang salah...

Tapi cadangan dia tu terlalu 'zalim'. Tak tau nak ikut ke tak. Tapi reason of that suggestion tu memang konkrit gila... Aduhai Mr. Asrizy... Is there any other choice for me?


No comments: