.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, June 29, 2010

3 more days

Yeah, dat's rite. 3 more days to get prepared before leaving my comfy bed, my comfy pillow and my mom secret recipes....

.:Today's update:.
1. Medical checkup - DONE!
2. Certificates (photocopied n endorsed) - DONE!
3. Pasport sized pic - DONE!
4. Forms filling - DONE!
5. Hostel's fee - NOT YET
6. Contact lens, solution, facial skin care products, mascara - NOT YET
7. Bed sheet yang baru beli (basuh) - NOT YET
8. Susu Nespray - NOT YET
9. Packing things - NOT YET
10. Kasut sukan (basuh) - NOT YET
11. Renew driving licence - NOT YET

.:And today's plan:.
1. Visit my father's uncle.
2. Visit my parent-in-law-to-be
3. Fetch Najwa and lepak at pantai.
4. If we have enuff time, will drop by at Effa's house to visit her mom yang baru discharged.
5. Ehhh, before that, on the way to Najwa's, singgah beli facial skin care products.


.:Tengah pening fikir:.
1. What to bring along to my parent-in-law-to-be... Homemade cake or fresh fruits????
2. Contact lens, susu, mascara (yang ni macam tak perlu beli lagi la... habiskan dulu yang dah sedia ada).


.:InsyaALLAH, for tomorrow:.
1. Basuh cadar baru... Ngehee~ First time ada cadar pink. Before this, biru je manjang. Tapi sebenarnya lagi berkenan cadar biru yang kak long pilih untuk my bro, Ammar. Tapi takkan nak bagi Ammar pakai cadar pink, kan????
2. Basuh kasut sukan. Last time pakai pun masa gi cycling kat Agricultural Park, Shah Alam... Ehh? Kasut camtu boleh masuk kategori kasut sukan ke???? Hmm, pakai je la... Aku bukan nak jadi cikgu Pendidikan Jasmani pown....
3. Packing things.
4. Renew driving licence

Agak-agak, sempat tak???/

Hmm, sebenarnya, aku rasa aku ni emotionally unstable. Aduhh, camni la perempuan. Kalau hormon tak mau stabil, datang tak agak-agak. Bukan masanya lagi pun, cuma maybe, PMS kot. Emotion sangat tak stabil. Sentap tak agak-agak. Lepas tu, sentap lagi bila orang tu dan orang tu buat tak layan.

To Mr. Unstable Emotion,

Please stay away from me for several days, at least until i get prepared to leave my house by Friday's evening.

Hoping that you will consider my request.

Thanks for your cooperation.

Regards,
Egie Polaris

No comments: