.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, June 23, 2010

Amer Pinang?????

Haha... Tajuk takmo kalahhhh!!! Padahal readers tak terkejut pun... Hehe....

Sebenarnya hari ni gi rumah Erah kat Kampung Pinang... Lepas tu, lalu Kampung Amer, nampak kereta Najwa. So singgah juga la sekejap....

Dah lama gile tak jumpa Najwa ni... Maklum la, student master... Buzy manjang... Tadi pun dia baru sampai dari UUM pukul 4 petang tadi... Lagi pun Najwa ni suka hidup dalam life dia sendiri... So, kena la hormat privacy dia.... Apapun, kami tetap bestfriend forever.. Kan Wa? Hehehe... Dah makin cantik Si Wawa nih... Dah la dah memang cantik... Patut la Syam sayang...

Tadi saje je sebenarnya gi rumah Erah... Sebab nak tengok gambar tunang dia... Cantik sangat... Tapi gambar aku dalam tu, sume tak cantik... Geram betul... Memang bukan fotegedik la aku ni... Dah tuan punya diri tak bape cantik, cane la gambar nak jadi cantik, kan? Egie, pliss wake up!!! Ngee~

Pastu tadi sms dengan Aima. Aima ni kawan masa praktikal kat KETARA, manage rockmelon fertigation. Dia ni student UPM. So, korek2 la sikit cite pasal UPM. Hmm, Aima cakap kolej aku, kolej 12, dekat je dengan kolej 14 yang bakal dihuni oleh Kakwa, Mariah, Bell dan Yana. Dorang sume tu x-cosmet aku yang bakal bergelar cosmet jugak kat UPM nanti. Dalam satu pagar. Aku pun takleh imagine lagi ni. Just rasa lega sikit. Aku pun tak paham kenapa aku sorang di antara kami berlima ni yang tercampak kat kolej 12... Takpe, aku percaya ketentuan Allah. Everything happens for a reason, rite?

Aima ni, duduk kolej 14. Hmm, lagi... Aima cakap kolej tu macam hostel biasa je, bukan macam apartment macam kat UMT. Aku rasa sedikit tak selesa di situ.. Hehehe.... Bukan sebab aku manja nak accomodation yang selesa tau. Mind u, sayang!!!! Tapi sebab aku ni penakut hantu. So, kalau hostel cam apartment, takde la takut sangat nak gi toilet or bathroom kalau stay up malam or kalau bangun mandi awal subuh... [Eh, Egie kah yang ingin mandi di awal subuh tu???? Macam salah orang je...Ngee~]

Tade cite la nak share hari ni... Cuma kesal tak sudah sebab tak puasa hari ni... Takpe, esok masih ada, insyaALLAH...

Ok la, tu je... till then~

Aku rindu sayang kamu...

1 comment:

HAIDA said...

kak egie nk smbg master ker??