.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, June 3, 2010

Baby Gemokz

Pagi tadi lepas subuh, plan nak tido balik... Sebenarnya, tak payah plan, dah memang itu rutin aku sejak jadi bibik di rumah sendiri ni... Hehehe...

Tetiba teringat nak wish Good Morning to my AbeKuSaye, as usual la kan...

Raba-raba handset...

Pastu taip...

"Morning Sweety" Hehehe... tetiba rasa nak panggil sweety pagi ni sebab secara tiba-tiba teringat pada senyuman manis dia. Hahaha... Angau!!! Biasanya aku suka panggil dia Baby Gemokz sebab dia sangatlah gemokz zaman baby dulu.... Tapi sekarang... SLIM RIVERRRR....

Pastu tekan ok. Tekan Done. Pastu zuppp.... Handset bodoh tu buat perangai lama lagi.... Belum sempat aku pilih receiver, dia dah hantar secara automatik kepada nombor yang paling last aku sms. Dan the receiver is... Effa... My lovely bestfriend forever yang sms dengan aku sampai larut malam, malam tadi...

Mesti Effa pelik.... Buang tebiat ke apa aku ni kan, pg2 buta wish Good Morning Sweety.. Gila geli... Hehehe...

Tapi, nasib baik aku tak tulis Baby Gemokz, kalau tak, kecik ati kawan tu.... Tau la dia chubby2 sket... Chubby xpe, asalkan voluptuous.. Kan Effa... Hehe... Kitorang mmg HOT... Huhu... Lalalala~ Sesuka hati sendiri... Naik lif, tekan sendiri....

Dah berkerjaya nanti, xmo lagi dah guna telefon yang menyakitkan ati tu.. Nak tukar Sony Ericcson baru... Tak main la Nokia2 nih... Ceh, berlagak... Padahal telefon Nokia tu la yang banyak berjasa sejak my SE Z550i terpatah dua... Hehehe...

Ok, daa~

No comments: