.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, June 26, 2010

Come here u...closer, closer...

Haih, cam penanh dengar je tajuk entry kan... Ngehee~

Tade, sebenarnya aku tengah cuak ni...

Tadi kawan aku yang akan ke UPM sama-sama cakap, bila kita buat pengesahan penerimaan tawaran DPLI online, that button will turn to green instead of red... Tapi aku rasa aku dah click 4 kali di waktu yang berlainan, tapi dia still je merah.... Cane ni??? Aduhai, nervous nye... Dah la pengesahan penerimaan tu kena buat before hari ni.... Tapi kan, masa aku click TERIMA tu, ada keluar statement, yang dia dah terima jawapan aku tu... Cumanya dia still RED in color...

Call Mariah lak tak dapat-dapat...

Time-time cenggini la aku rasa aku nak my sayang ada sebelah aku RIGHT NOW!!!!!

Sayang.... cane ni????

No comments: