.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, July 8, 2010

Day 5: UPM

Ye, hari ni hari kelima di UPM. Hari kelima menghuni kolej 12... Perasaan bertambah-tambah seronok tambahan pulak bertemu geng sekepala yang selalu suka buat lawak pecah perot... As, Shima, Diana, Nora, Mira dan Kak Mini. Dalam geng kami, 3 orang dah pun berkahwin. Kak Mini tu pun baru 2 bulan habis pantang. Sedih gile kena tinggal baby dengan mak...

Tadi pun sekali lagi buat lawak pecah perot... Imagina la, kami berjaya menyumbat makhluk-makhluk bersaiz L dan XL seramai 7 orang tu dalam Kancil As.. Kancil hokey???? Gile buat magic, nasib baik tak kena tahan dengan guard... Ngeheee~

Dan perasaan juga bertambah gembira bila student DPLI diberi pengecualian untuk aktiviti-aktiviti dalam Program Minggu Perkasa Putra yang mana tak berkaitan dengan kami... Hoyeah!!! Sungguh best... Dan semalam, berjaya tido selama dua jam di waktu petang..... Sedangkan sebelum ni, nak telan nasik pun tak sempat... Sungguh nikmat, ok....

Pagi tadi, forum Atribut Seorang Profesianal pun sangat best... Lecturers sume best-best. Dan salah seorang lecturer kami ialah isteri Dr. Fadzilah Kamsah... Wahha, tak sangka kan...

Tapi, asenya our lectures and our student life will be very happening and inspiring, sebab lecturers sume the best...

Banyak sangat nak update, tapi masa xde... Gambar pun tak sempat upload lagi... Tunggu minggu orientasi habis la.. ok....

Dan untuk orang tu yang nak gi berpoya-poya kat Genting hujung minggu ni, sila jangan lupa saya!!! Hehehe....


No comments: