.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, August 18, 2010

Bila rindu suami....

Kejadian berlaku di bilik Asz.

Setelah selesai berbuka puasa, roomate Asz, Nora (nama sebenar), seorang isteri jarak jauh dengan suami segera ke bilik air mengambil wuduk.

Setelah siap solat, Nora terjerit nyaring. Asz yang sedang membaca surat khabar, tersentak.

"Kenapa?????" Soal Asz....

"Aku semayang subuh.... siap Qunut lagi...."

Sumpah aku gelak pecah perut... Tau la baru kahwin 3 bulan. Kau kat Serdang, laki kat Terengganu. Tapi jangan la sampai kau niat Maghrib tapi semayang subuh.... Hehehe...

Kritikal eyh bila rindu laki neyh... Wohh, sumpah aku ngeri!!! (Yang, miss u... ehh, tetiba)

Btw, aku berbuka dengan bakso tadi. Dah siap makan, tinggal nak hirup kuah je, baru teringat yang aku xleh makan pedas... Hehehe... Mati la aku kalau heartburn malam ni... Hopefully tidak sebab aku bukan sengaja, aku lupaaaa....

Dah la esok ada 2 papers untuk mid sem test. 1 pukul 8.00 pagi dan satu lagi 8.30 malam. Taaaaaaappiiiii, pukul 2-5 petang kami kena naikkan batas jagung sepanjang 25 meter DARAB 7 batas. Dan lokasi ladang adalah di atas bukitttt....

Bila masa aku nak study neyh?????

Malam ni, kena pulun habis la...

Dah la test Pengajaran Pengurusan Agrotek tadi hancuss luluh.... Owh-aku-keciwa....

Wish me luck...




No comments: