.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, August 15, 2010

Syukur alhamdulillah...

Setelah setahun meninggalkan dunia kampus, syukur alhamdulillah, dengan berkat doa umi abah, ayah tok, wan, dan insan2 kesayangan, hari ini telah berjaya menjawab soalan ujian pertama subjek Psikologi dalam Pendidikan, dengan penuh tawadduk.... Sebelum ni, sangat cuak takut fungsi mengingat dan menghafal otak terjejas sebab dah lama tak guna. Apapun, syukur alhamdullillah, otak masih berfungsi seperti dulu juga, dan mungkin perlukan sedikit catalysts untuk trigger the action for the better function of mind. InsyaALLAH, i'm working for it.

Ujian tadi, syukur alhamdulillah, ada yang yakin betul. tapi ada jugak yang sedikit confuse. Tapi adat la kan. Mana ada orang yakin 100%. Nanti kang, salah, dpt low marks, kecewa. Aku tak la berharap sangat, but hoping for the best outcomes. InsyaALLAH. Apapun, aku dah usaha, so, berserah sahaja kepada ALLAH. He knows the best for me. Tq, ALLAH.

Hmm, esok... ada lagi agenda lain.

16 Ogos 2010 - 1st Test Falsafah dan Perkembangan Pendidikan Malaysia.

18 Ogos 2010 - 1st Test Pengajian Praktik Sains Pertanian
- 1st Test Pengajaran Pengurusan Agroteknologi

19 Ogos 2010 - 1st Test Kemahiran Manipulatif 1

20 Ogos 2010 - 1st Test Teknologi dan Inovasi dalam Pendidikan

23 Ogos 2010 - 1st Test Pengurusan dan Pengelolaan Kokurikulum.

InsyaALLAH, setakat ni, itulah jadual Ujian 1 Dip. Pend. Sains Pertanian, Semester 1, UPM. Semoga dipermudahkan ke jalan yang lurus... InsyaAllah. Doakan aku.

Till then.

Pen off.

No comments: