.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, September 24, 2010

Chenta hati: Siri 2

Walaupun ni entry berciri pekasam, aku tetap nak post... Aku rasa aku dah jumpa Chenta Hati ke dua selepas Chenta Hati pertama iaitu rockmelon...

17 September hari tu, keluar dengan As ke Alamanda, Putrajaya sebab As nak cari kasut konvo.

Usha punya usha, tetiba aku jatuh hati pada benda alah ni...


Sangat menggoda jiwa raga... Hati terus jatuh terselepuk di kaki... Sangat selesa, sangat secure, sangat cantik di kaki dan senang di hati bila pakai. Sangat lama mengetest dan berat hati bila nak bukak dan simpan balik atas rak display... Owh, simptom apakah ini????


Harga adalah RM99.90. Dan telah berniat untuk memujuk my Abe Ku Saye untuk dijadikan hantaran tunang. Malangnya, my umi tak bagi sebab orang tak bagi hantaran sebegitu untuk pertunangan.... Sedikit kecewa di situ....

Tapi insyaALLAH, kalau ada rezeki lebih nanti, nak beli la.... Boleh pakai gi ngajar nanti, kan.... Cekgu haruslah pakai heels mengikut warna tema baju, kannn??? Macam cekgu Add Maths masa form 5 dulu... Tapi lupa nama even aku sangat admire dia... Tapi kalau kena ngajar kelas kat tingkat 4, haru jugakkan nak mendaki tangga??? Wish me luck....

Pastu As ajak dinner kat Johnny's... Terus bersetuju tanpa banyak soal sebab dah lama teringin nak makan Ginger Fried Rice.
Sebab rindu sangattt.... Tapi malam tu As order sup biasa.... bukan tom yam. Dulu makan tom yam. Lagi sedap kowt... Tapi tak pe, rezeki untuk hari itu....

BBQ chicken tu aku tak makan ye.... Harap maklum...
Hati masih kuat bertekad tak nak makan ayam yang appearancenya masih kuat membawa ciri-ciri ayam....

Ehhh, tetiba aku rasa suka update blog sebab internet laju gilerrr kat kolej doblas ni... Kejap je dah boleh upload gambo...

No comments: