.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, October 8, 2010

Final day of final exam

Alhamdulillah, final exam dah pun berakhir tepat jam 10 pagi tadi. Las paper is subject Pengurusan Kokurikulum.... Seb baik soalan Dr.Chee x susah sangat... Sebabnya... tak sempat khatam habis pun note dia.... Sebab malam tadu blackout dari kul 2 pg smpai 7pg.... Aras aku ni memang selalu je short circuit... Agaknya segala jenis Fius perkhidmatan, RCCB, MCB segala bagai tu, berfungsi dengan elok... Dan penyebabnya of course la budak-budak ni tak reti base guna electrical appliances secara overdose bagaikan ko sorang je yang bayar yuran kat hostel ni...

Tetiba aku terfikir, apa hukumnya duit yang budak-budak asrama ni berbisnes makanan seperti nasi goreng, sosej rebus, sosej bakar dan sebagainya, guna elektrik asrama, tapi jual kat orang yang bayar bil elektrik tu sama-sama.... Halal ke duitnya???/ Tak dikira menggunakan hak orang lain ke??? Wallahuallam....


Eisy, terpesong again!!!!

Dah settle 8 papers in a row within 5 dyas,... tetiba aku terasa diri aku agak la tough and kuat semangat... Huhu... Mencabar fizikal and mental ok...

Bercakap fasal tough and mencabar fizikal dan mental ni, kitorang-pelajar DPLI UPM ni dihambat ke PD lusa untuk program Bina Insan... Tak sempat release tension final exam, dah kena beraktiviti secara over limit lagi....

Tapi masa briefing tadi, aku ase aku suka semua aktiviti yang bakal dilalui.... Water confidence, rafting, community service, jungle trekking and so on.. Quite interesting, rite... Harap2 sebest program Survival Laut masa kat Pulau Bidong Universiti Malaysia Terengganu dulu.... Dan juga sebest program-program masa kat GEMS SRC02.... owh-missed-it-so-much...

Tapi, esok terpaksa melabur duit lagi... Banyak barang kena beli.... Stressnya... Hantaran tunang pun tak settle lagi... Seb baik dah di postpone dari Deepavali ke Raya Haji.... Hopefully, Allah permudahkan segalanya... Hopefully, better things ahead...

Salam~

No comments: