.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, October 25, 2010

Ni pic masa keluar dengan As ke JJ Taman Equine

Ni masa dinner di RasaMas

Ni baju As. Tapi sumpah aku berkenan... Memang so-adrenaline-rush... Sangat santek ini baju... InsyaALLAH, kalau ada rezeki lebih,nak beli jugak... As dah bagi izin aku copy paste baju dia... Hehehe... Padahal tiap kali jumpa barang santek, mesti berebut-berut dengan As sebab taste kami sama. Tapi biasanya As yang dapat sebab aku miskin hina... Hahaha....

Ni mandian fave aku sekarang. Rajen seyh aku mandi sekarang.... Wangi... Bau manis-manis stoberi...

My dinner di RasaMas. Fish n chips

My lunch di Secret Recipe. Vietnamese Beef Soup and Green Apple Kasturi

Ni sepatutnya dessert, tapi jadi appetiser... Pastu main course sampai, kenyang dahh...

Aku baru transferkan gambar dari handset ke laptop. So, baru menggelitis nak tempek kat sini... Blog haku, suka hati la kan...


No comments: