.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, October 21, 2010

Sewangi strawberi....

Tadi pergi JJ Taman Equine dengan As. Window shopping katanya... Tapi aku habis RM100 and Asz, tak yah cakap la... Habis RM 400.... Tu cara-cara window shopping.... Kalau pergi dengan niat nak shopping, tak tau la habis berapa....

Pelik gak duit aku habis RM 100. Ase cam takde beli barang sangat...

Tapi paling best dan puas hati mesti la sebab beli Watsons Exfoliating Body Wash, Strawberry Extract. Wangi sangat bau stoberi.. Ase tak mau berenti mandi... Harga RM 2.90 je... Alah, cenonet je saiznya... 50ml... Tapi best...

Pastu beli apa lagi ya...

1. Watsons - RM 10.70
2. Jusco - RM 13.90
3. Secret Recipe for brunch - RM 31.45
4. RasaMas for dinner - RM 20
5. Cosway - RM 19.70

TOTAL: RM 95.75

Oi Cik Egie, get real pelisss... Kamu tu, dah la elaun belum masuk. Barang hantaran tak beli lagi. Ada hati nak berpoya-poya. Takkan asyik nak tadah dengan My Sayang kan????

Ehh, lupa nak update fasal 'perkembangan' diri aku... Hari tu masa puasa turun 2,3kg.... Tadi kat JJ, timbang, baru aku tau selama seminggu masa final exam hari tu tiap hari aku bantai dinner yang sangat lengkap, aku dah pun berkembang sebanyak 1.3kg... Adush, kena diet nih... Rizat tah ke mana-mana, aku yang berkembang dengan jayanya...

Cuak gak nak tahu rizat final sem 1... Buat semua readers, doakan kejayaan aku ya...

Yang, doakan ya.....






No comments: