.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, November 21, 2010

Aidiladha tahun ni...

First of all,

Salam Aidiladha... Walaupun terlewat 5 hari, butttt... better late than never.

Secondly,

Happy belated birthday to Nik Auzany Adha yang dilahirkan pada 10 Zulhijjah 26 tahun yang lalu... Cehh, macam la Abang Nik baca blog aku... Do i care????


Abe nik, kalau ikut kalendar islam, kita tua setahun kannnn????

Thirdly,

Aidiladha tahun ni sangat tak meriah. Sedara mara semua tak balik sebab Aidiladha ni turn dorang beraya di rumah mertua. Makanya, tak ada sepupu sepapat memeriahkan suasana. Sangat la boring.

Pagi, bangun santap nasik minyak, tak mandi pun. Pastu sambung tido. Pastu bangun pukul 12 tengahari sebab adik call suruh pergi makan sate di rumah nenek. Then, bangun, mandi, pakai tracksuit n tshirt, gi rumah nenek. Balik, tido lagi. Lepas Asar, pick up Ellen then lepak di Pantai Bukit Keluang. Pukul 7 bertolak balik, then kena bebel dengan my sayang sebab balik lewat...

Lupa nak cakap, aku sesat masa cari rumah Ellen padahal dah berapa belas kali dah pergi rumah dia. Hehehe.... Sebenarnya aku dah masuk lorong yang betul sebanyak tiga kali, tapi tak jumpa-jumpa jugak rumahnya. Sampaikan berapa kali aku tanya Ellen, adakah dia dah renovate rumah sampaikan aku tak kenal rumahnya.... The truth is, aku tak masuk sampai ke penghujung jalan. Baru sekerat rupanya... Then, Ellen pulak kena keluar ambil aku.

Sorry Ellen... Nyusahkan ko pulakz. Heheh...

Pastu on the second day, gerak balik Setiu sebab my paternal auntie will be getting married.

Tetiba takde idea nak menulis... Nak stop la.... Nanti sambung balik. Buleh????

No comments: