.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, November 13, 2010

Happy Birthday in advance to Cikgu Amiratul



Align Center


Birthday girl...

Hari ni ke Mines untuk menyambut birthday Cekgu Amiratul yang ke 25 in advance. The fact is, birthday dia falls on 17 November ni which is hari raya Aidiladha. So, macam dah tak ada masa nak belanja dia makan, so belanja la hari ni walaupun terpaksa mengikis sisa-sisa yang ada dalam bank BERSAMA. hehehe... sorry yang!!!\

Tapi sebab San Francisco baik hati, dia bagi potongan 20% untuk spaghetti hari tu... Tuah birthday girl kot...

Pastu, ni je yang termampu aku bagi...


HAPPY 25TH BIRTHDAY AMIRATUL AZILA
MAY ALLAH BLESS YOU....

ALL THE BEST.


No comments: