.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, November 26, 2010

Taktik baru tipu kredit handset

Tadi aku dapat sms.

Ni p'cik guna kad orng, tolng isikan p'cik top up RM30 di number baru p'cik ni nom dia 01789_1279, pasal p'cik ada kes di balai polis, Boleh tak cepat sikit beli


Wahh, gigih pak cik tu taip mesej siap guna capital letter bagai... No pengirim tu adalah +628523_102908...

Ni, pak cik.. Saya nak tanya sikit, kad boleh pakai buat anta sms ehhh?? Lagi satu, kes apa kat balai polis tu sampai kena topup RM 30? Kalau betul in emergency, mintak share RM 1 sudah la... Sempat tu buat call family nak inform.... Lagipun, pak cik boleh pinjam telefon kat balai polis tu. Polis mesti allow punya kalau betul in emergency. Tak pun, tunggu aje la pihak polis sndiri yang informkan kepada keluarga pakcik...

Pak cik jangan risau ya....

Saya doakan kes pak cik cepat selesai....


Kawan-kawan, be careful ya. Jangan terpedaya dan tersimpati kepada orang-orang sebegitu. Aku rasa bukan orang tempatan la... Kannnn???

2 comments:

nieja said...

oh.. xpnah lagi kena mcm ni

Juliet said...

baru dpt sms ni & terus google..kelaka betul..kredit ponn nak mintak org...hadoi...