.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, December 10, 2010

14 days to go....

Hmmm, yesss! about 14 days to go before our e-day. Feeling??? Very the cuak ok...

Preparation pun tak settle lagi. Semua humban kat umi and auntie.

Nasib baik barang hantaran dah beli sikit-sikit dari awal hari tu lagi. Tak la kalut sangat. Tinggal nak topup barang yang tak cukup je lagi.

Sekarang tengah cari hiasan untuk kek dalam internet. Sebab my sayang request my choc cake for the hantaran. So ingat nak buat macam kak Nani Rostam. Nak tambah strawberry paste and fresh strawberry. But the cake and topping from my own recipe. Barang-barang untuk kek, papan alas kek and kotak pun main order dari jauh je. Tak tahu la my umi and kak long jumpa tak cari ikut selera aku. Cuma sekarang tengah bimbang takut tak dapat jumpa fresh strawberry and whipped cream sebab aku akan sampai di Besut on Friday dawn. And unfortunately the next day is the public holiday which is the Xmas day.

For sure Erah Shahirah akan dikerah untuk mencari barang-barang yang sukar dijumpai oleh my mom. Lagi satu, blueberry cheese tart yang di sponsor and handmade by my teacher should be diambil hari khamis. Tu satu lagi kerja untuk mengerah my friend gi ambil kat rumah cikgu tu.

The pelamin pun akan dibuat sendiri. So tengoklah nanti macamana hasilnya...

Adush, cuakk...

Lagi bertambah cuak tengak jarum penimbang yang degil tak nak gerak ke kiri. Dan jugak jerawat yang bermaharaja lela nih.. Yess, hormonal changes. Ehh, salahkan hormon pulakk... Maka itu, telah meminta izin my mom untuk merasmikan dulu set SK II yang aku belikan untuknya nihh... Hehehe... Very the bertuahkan budak Egie nih...

Papepun...

Doakan semuanya berjalan lancar ya...

Dan buat semua yang terguris hati, terluka hati, tersakit hati dengan manusia bernama aku ni, aku minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. Betulla kawan aku cakap, my sayang adalah manusia paling CEKAL. Cekal hadap perangai aku.... Tq sayang... Lv u.... Ecehhh... Gelis...

Till then.

So, for my dear Sayang

Here you are~ For The Rest of My Life

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart

Artist: Maher Zain
Album: Thank You Allah
Copyright: Awakening Records 2009

No comments: