.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, December 26, 2010

E-day..

Alhamdulillah, our e-day went so well yesterday. Thanks to Allah SWT, families and friends....

Gambar tak dapat dikongsi lagi. Sebab my photographer belum siap edit lagi. Maybe ambil masa lama sikit sebab nak kena edit muka i yang horrible gile on that day... huhuhu..

Thanks to Lin and sweetheart, Dayang, Wa and sweetheart, Ijea and little Alya Batrisya, Irah, Ilah and Papa Teh aka Faizeli sebab sanggup balik kampung semata-mata untuk my e-day. InsyaAllah, kalau tak ada aral melintang, i'll be there for your big days friends.

Dan rasanya mulai hari ini;

Dulu, My Abe Ku Saye ditukarkan kepada My sayang dan mulai semalam ditukarkan lagi kepada my Prince. Cehh, gedik... Hehehe..

Sebenarnya takut nak tengok muka sendiri dalam gambar on my e-day. Sebab rasanya muka haku sangat horrible. Dah la my frens yang jd photographer cakap kitorang macam plastik dalam gambar. Sebab sangat stiff. See, nampak sangat la kami ni tak fotogedik.. Hehehe...

Apapun semoga perjalanan hidup kami akan berjalan lancar, penuh kebahagiaan, semoga dikuatkan iman dan semangat dalam menempuh hidup bersama. Doakan kami...

Terima kasih buat semua yang mendoakan kebahagiaan kami.

InsyaAllah...


No comments: