.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, December 18, 2010

Menu buka puasa lagi....

Hari ni, alhamdulillah berpuasa lagi. Dan berjaya menamatkan puasa dengan jayanya...

Menu buka puasa, simple-simple aje.


Roti perancis celup telur dengan bola-bola api tiga bijik... Tak lupa, hot Milo.... Kenyang gilerz...

Sebenarnya ada orang nak belanja dinner, tapi hujan.. Takpe, esok kita paw dia cukup2...

Tapi pagi esok ingat nak goreng nasi before keluar. Dah lama tak masak untuk my sayang.... Lagipun, boleh jimat sikit. Kalau breakfast kat kedai, koman2 habis RM10... Lagipun masak sendiri lagi best kan... Boleh campak sesuka hati kita je...

Aku pun tak faham kenapa lately asyik post pasal makanan je... Petanda badan nak mengembang agaknye... Huh, ngerizzz!

2 comments:

Hafidzah Hafidz said...

malam2 mcm nie, tengok mknnn tu, rasa lapar pulak ngeeee~ btw, fieza follow akak ye..no 14..selamat berkenalan ye akak~ hee ;)

Miss Polaris said...

tq for following me.. akak pun dh follow fieza. slmt bkenalan jgk...