.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, January 3, 2011

Assignments Update

Alhamdulillah, berjaya menyiapkan 3 assignments untuk subjek Kaedah Mengajar. Ehhh, ke subjek Pengajaran Mikro??? Haku confuseddddddd~

Tapi takpe, asal siap.

Assignments yang telah siap:
  1. Sumber pengajaran Sains Pertanian (Pengairan Titis - Ni part aku je. Tapi pastu combine dengan my groupmate punya part - Pengairan Percikan)
  2. Rancangan Pengajaran Sains Pertanian 40 minit.
  3. Rancangan Pengajaran Pengajian Agroteknologi 80 minit (Amali)
Assignment left (Can u see there's no 's' at the end of assignment word???? Hohoho~ I like):
  1. Proposal Kajian Tindakan (Sempat tak aku siapkan dalam masa 3/4 hari? InsyaALLAH, sempat. My groupmates, dont worry...)

Tinggal lagi dua minggu untuk menghabiskan sisa-sisa masa di bumi UPM. 10-14th Jan 2011 akan menduduki peperiksaan akhir semester terakhir. Dan 15 Jan 2011, insyaALLAH akan berangkat pulang ke tanah air... Cesssss! Ferasaaaannnn... Tapi my coursemate kawen on 16th Jan. Caneeee???? Niat memang nak attend... Tapi, tengok la cane.

Sigh~ Tetiba sebak.

Banyak yang aku belajar di sini. Erti kehidupan, erti setiakawan, erti persahabatan, erti berdikari, erti cinta sejati. Terima kasih kepada semua yang menjadi guru dalam kehidupanku... Hanya ALLAH yang mampu membalasa jasa kalian. Jauh atau dekat jarak fizikal dan hati kita, ia takkan mengubah kasih sayangku terhadap kalian. I love you all. I really mean it.

No comments: