.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, January 26, 2011

Dapat nyawa...

Hmm, setelah 6 hari di bumi Muar, baru hari ni jumpa internet. Sungguh sadis. Tu pun sebab mengajar student KH dalam lab komputer. Usai kelas, cikgu pun... apa lagi... Huhuhu....

Kesimpulannya,

1) sekolah ni best.
2) student sekolah ni, best.
3) cikgu sekolah ni, best.
4) makanan kat sekolah ni tak berapa best.. Hehehe...

Hari ni hari kedua masuk kelas dan hari pertama mengajar. Semalam masuk kelas buat pertama kalinya dan berkenalan dengan student. Sangat banyak yang perlu diimprove dan dipelajari dari senior-senior...

Doakan aku...

Sangat rindukan my prince... Dah lama tak jumpa. Kalau UPM dulu, sakan kauu.. Tiap dua malam jumpa. Sekarang rasa lah... Hahaha! Takpe, kita savings untuk kawen. Cehh, gedik...

No comments: