.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, January 4, 2011

E'day Pics Update

Malas nak cakap banyak. Aku demam dan selsema. Puncanya cuma satu. Dua malam lepas keluar makan dengan my Prince, then gedik nak makan kuetiaw kungfu. Kan dalam dia ada udang n sotong. My Prince memang tak makan seafud sebab dia memang pantang. Tapi aku ni je yang nak tunjuk ganas. Heheh.. Padahal dua-dua memang ada resdung.

Pagi esoknya, terus selesema. Then malam tu, rasa nak demam. Tapi tak boleh nak buat apa dah. Sebab dah terlanjur makan.. Pastu baru kenal erti serik. Tapi serik aku ni biasanya tahan seminggu je.. Hehehe...

Maghrib semalam, my BFF aka photographer datang hantarkan pic tunang. Tapi dia tak sempat nak edit pun sebab external hardisc dia got problem n petang tu baru dapat recover balik.

So, layan je la...

The photog aka besties ~ Dayang

Ijea (mak andam comel) with Yaa, Wa aka besties and Adek

Orang kuat majlis. Che Da (tolong siapkan kain aku masa aku tgh mekap...hehe), Uteh (reka pelamin and hantaran), Kak Long (kemas rumah), Che Jah (teman aku gi topup barang yang tak cukup untuk majlis)

Luv dis pic

Besties (tq darling sebab sanggup balik dari Sintok for my big day)

Adinda dan cuzzy

Me yang demokz..

Umi and abah (additional tu, adik ex-jiran)

Orang sebelah aku tu baru ilang gigil. Tu yang baru leh senyum tu.. hehe...

Us

Both parents

From me to him strawberry choc cake tak sampai lagi time ni)

From him to me (The bluberry cheese tart di sponsor oleh my Great Teacher Zubaidah)

My Prince tengah cuak

Me with future mom in law

The prime time

My prince masa baru sampai.. (Owh, melting)

Besties Ilah and Erah (and kawan ilah yang kt depan tu)


Tu je... doakan semuanya berjalan lancar dan diredhai ALLAH... Amin...

2 comments:

nieja said...

comel sangatttt!
congrate again!

Miss Polaris said...

tq nieja.. mjlis kecik2 aje. doakan kami bersama dunia akhirat....