.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, January 2, 2011

Fawwaz Pics

Hmmm, baru je balik dari tengok Fawwaz di Hospital Pusrawi Kota Damansara. Puas makan langsat baru jumpa... Adohai Yunie, kenapa la ko pilih hospital yang susah sangat nak pergi... Hehehe...

Tadi pergi dengan Syid and Kak Nis. So comel they are... Humble i seketika... Hehe..

Cik Syid with Fawwaz


Cik Egie With Fawwaz


Me with new eyeliner and blusher....

Comel kan Fawwaz. Kecik je. 2.7kg... Hmmm, tak sangka my BFF dah ada baby dah. Muda-mudalagi dah ada anak... Best betul.

Btw, cantik tak aku mekap? Best tau pakai Elianto poducts. Hahaha... Ase nak gelak la pulak. Sebabnya aku mekap beria tu adalah...

Jeng! Jeng! Jeng!

Haku tak mandiiiii!!!!

Hampeh betul la hostel. Tetiba takde air pukul 11 pagi tadi. Semua blok plak tu. Kul 12 tgh Syid sms gitau dah nak sampai. Makanya, lap aje la badan dengan tuala lembab. Nasib baik ada mineral water botol besar. Boleh jugak la cuci muka. Gigi dah berus pagi-pagi lagi.

Takde la nampak sangat aku tak mandi kannn??? Heheh...

Kesian Fawwaz bau Cik Egie yang marvelous nih.. Segelen aku sembur Imari Silk. Huhu~

Gambar mama Fawwaz? Sorry, gambar mama Fawwaz adalah exclusive. Takleh ditayang di mata umum...

My Prince, kita punya turn, bila????

No comments: