.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, February 5, 2011

Eira Syazira's wedding...



Wah, tajuk kontroversi habis...
Padahal my last maternal auntie baru je selamat melangsungkan perkahwinan pada 3 Februari dan selamat bersanding semalam, 4 Februari. Alhamdulillah, majlis berjalan lancar.Gambar will be uploaded later.

Tak sabar nak kembali ke sekolah. Dah banyak ceduk ilmu dengan mak-mak sedara yang juga bergelar pendidik ni. Dan juga dari cekgu otai, Cekgu Zu. Banyak kutip tips nak handle pelajar kelas hujung. Tak sabar nak praktik. Harap-harap everything getting better.

Btw, malam ni aku bertolak ke Muar dengan my Prince and my brother. Nasib baik my friend tergerak hati nak tanya bila aku bertolak. Lepas tu dapat tau jalan yang pernah kami lalu dulu dah takleh guna sebab jambatan runtuh masa banjir few days back. Thanks dear.

Apapun, hoping for better things ahead...

Harap-harap my students siapkan homework yang aku bagi hari tu..

Aaminn....

No comments: