.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, February 21, 2011

for the first time




Very love this pic sebab ilusi optik telah menampakkan my prince lagi gemok dari aku....







Penambah kalori untuk my prince yang tak sempat breakfast. So he shud take de brunch...



Semalam, buat kali pertama my prince datang ke Muar mengziarahi tunangnya ini. Ecehhh... Gedik..

Dan sangat la pathetic bila dia terkena larva gunung berapi aku yang dua tiga hari ni sering menggelegak. Bahana bulan bakal mengambang gamaknya... Huhu..


Tetiba ideo block.. nnt aku smbung lagi.. Ecehh, bajet ramai orang nak baca blog haku.. Hohoho..

Ok, ni sambungannya....

Nak tunjukkan betapa horrible-nya aku on that day, aku boleh ngamuk-ngamuk dengan my prince sebab dia tak tengok peta yang aku mintak dengan kak miza untuk ke BP tapi dia cuma tengok signboardnya.. Sudahnya kami ke BP tapi tak lalu Parit Sulong. Lalu jalan lain. Bila sampai je pusat bandar BP, aku dah tahu nak ke mana lagi dah sebab hari tu Kak Miza bawak aku ke BP lalu jalan lain. Then we ended up dengan balik semula ke Muar n tak stop kat mana-mana kat BP tu.. Gilerrr, kann?? MMembazir je drive 2 jam... Then singgah masjid solat zohor jap, pukul 3.30 bertolak ke Muar. Then we ended up pergi Wetex je. Tu pun setengah jam je sebab by 4.30 aku dah kena hantar my prince ke bus station sebab bas dia pukul 5.

Dah tu kat Wetex pulak aku menyentapkan diri bila order Beef Prosperity, si tukang ambik order tu kata tak ada curly fries pulak. Pastu dia kata akan tukar dengan fries biasa. Aku jawab, boleh la... Pastu tetiba yang aku dapat, beef prosperity je... Mana friesnya??? Pastu dia kata, tadi akak kata tak nak. Ehhh!! Bila masa aku kata??? Tapi aku cakap dalam ati je... Malas nak cakap banyak, aku bayar aje. Tapi opkos muka dah takde manisnya.. Ohhh, sungguh taufan aku 2,3 hari ni... Tak selesa dengan diri sendiri...

Tak puas hati betul la jumpa kejap je.. Silap masa my prince datang jumpa aku. Kesian dia... Pastu dah hantar dia balik, terus banjir sepanjang jalan balik ke rumah. Tau pun keras kepala, degil. Tadi depan dia nak tunjuk perangai jugak. Tau la emotionally unstable. Macam kau sorang ada perasaan. Marah betul aku dengan diri sendiri..

Pastu mula la mintak maaf macam nak mati esok dengan my prince.. Sorry ye yayang... Nanti kita pilih tarikh dating elok-elok ya...

Tapi, nasib baik dia kata my Olio Spaghetti, hot Radix and Oreo puding sedap... Sejuk ati, tauuuu... Hohoho..

Cowie ye yayang...

Love you so much...

Boleh letak gambar gedik takkk??? Here you are... Hehehe..


1 comment:

nieja said...

oreo puding tu nampak sedappp
macam mana buat?? nak resipi!