.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, February 6, 2011

from jerteh to muar with love



Alhamdulillah, selamat sampai di Muar pada pukul 8.30 pagi setelah melalui perjalanan selama 10 jam.. Kali pertama berkongsi pengalaman bersama-sama menempuh perjalanan dengan kereta. Bergilir-gilir memandu... Such a nice journey in my life.. We wait for 5 years to experience this... Syukur alhamdulilllah, Allah Maha Pengasih...

Pukul 11 pagi, sampai di bandar Muar. Tapi tiket ke KL dah habis... Tinggal yang pukul 4 je lagi. Terpaksa la tunggu sampai petang... Tak tahu nak spend time kat mana kat bandar Muar selain Astaka tu. Tak habis explore lagi.. Tapi pukul 3 aku tinggalkan my prince with my bro kat sana, then aku balik rumah. Sebab sangat penat.... Malam tadi pun tido tiga jam je.. Tu pun tak lena. Tu yang mengantuk sangat. 45 minit menempuh perjalan balik ke rumah, tak berhenti air mata mengalir... Sangat berat hati nak lepaskan my prince balik. Sebab dah tahu dah tak boleh jumpa every 2 nites macam di Serdang dulu... Adohai... dugaan bertunang agaknya.

Apapun, hoping for better things ahead...

Amin.

No comments: