.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, February 26, 2011

Keboringan!



Again and again...

Being alone at home...

Walaupun banyak kerja tak siap, tapi Encik Mood tak datang-datang.

Takkan la nak kena invite dengan red carpet and card bagai kotttt....

Alahh, ngaku je la kau memang femalassshhhh..

Hehehe...

Pagi tadi, lepas subuh cuba nak tido balik. Tapi tak ngantuk pulak.

Eisyyyyhh, geram betul. Kalau weekdays, time subuh tu, macam ada orang tarik-tarik aje kelopak mata supaya tertutup. Tapi bila weekends, tak ngantuk pulakz.

Pastu bangun bersihkan rumah, mop. Rumah ni cepat berhabuk. Kalau sapu and mop pagi, petang tu dah rasa debu melekat di kaki. Mungkin sebab rumah dekat dengan jalan raya. Laluan lori pulak tu.

Ok, then masuk dapur rebus spageti. Goreng macam biasa. Favourite my family and i nih.. Ayamas Sausages Olio. Prawn ada, tapi kan aku dah cakap, aku pemalas.

Pastu my hosmet bangun, dia buatkan teh o panas. Nasib baik my spageti kena dengan her taste buds. Lepas tu dia bersiap-siap nak jumpa her hubby. Hemmmphhh, being alone lagi..

Takpe2, lepas kawen nanti, no more being alone kan yanggg.. Hehehe, gediks.

Rasa nak list down things to do la.. Kalau tak aku lupa...


  1. Annual lesson plan
  2. Self reflection
  3. Powerpoint for my student. (masalahnya aku tak suka guna bilik komputer or bilik apa-apa aje yang memerlukan my students off their shoes. Haku tak tahan dengan bau~)

Ehhh, tu je ke??? Tapi percaya la, walaupun kau nampak 3 aje, tapi banyak giler tuuuu...

Tetiba rasa nak minum Special Lime from San Francisco.. Urrrgghhh, sedapnya minum time panas-panas ni..

Hmm, semalam aku buat kije giler. Takde la gila mana pun. Semalam, lepas je abis waktu sekolah, about 11.50 am cmtu aku terus ke Econsave yang jauhnya hampir 25 minit dari rumah semata-mata nak withdraw duit dengan mesin ATM CIMB. hehe.. Padahal ada Maybank yang lagi dekat dari rumah.. Heheh.... Pastu otw balik, baru perasan aku lupa nak withdraw the amount for rent fee.... OMG... Esok kena pergi lagi la ni... Saje je kannn... Dah la masa otw balik, i stuck in traffic jam for 15 minutes. padahal biasa, xpenah pun jem. Nak test level kesabaran aku la tu..

Sekian .. idea block again..

No comments: