.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, February 18, 2011

Tebuan Hijau...



Yeahhh, setelah sekian lama meninggalkan dunia penontonan wayang, hari ini aku kembali menjejakkan kaki ke cinema.... Movie yang bertuah adalah Green Hornet... Beshhh... Tak tau la kot-kot aku rasa best sebab dah lama tak feeling2 tengok movie nih...

Kali ni menonton di Batu Pahat... Bersama hosmet and colleague...

Dan sebelumnya menambah kalori dalam badan di Kenny Rogers Roaster.... Sedap la pulak aku rasa KRR nihh... Padahal dulu tak berapa suka.. Tapi aku rasa aku prefer KRR to Nandos...

Pastu balik la... Pe lagi kan...

Tapi tadi, masa nak bersiap ke BP, kemain aku cepat-cepat mandi. Pastu gitau hosmet;

'Akak, saya nak solat jap eh.'

'Ok, xpe2...'

Dah siap solat sume. Baru nak sarung tudung. Tetiba...

ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR!!!!

Masjid sebelah rumah melaungkan azan....

'Akakkkkk!!!! Baru azan....'

'Hehehe... Kau solat la balik....'

Dan aku solat zohor 8 rakaat hari ni... Huuhu.. Tu la akibatnya bersiap tak tengok jam...

No comments: