.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, March 16, 2011

1st outing



Tadi first outing selepas accident. Memula cuak juga nak drive, tapi alhamdulillah selamat sampai ke destinasi dan selamat kembali semula ke rumah.



Semalam pun, dah try pusing-pusing kereta my bro kat laman rumah. Saje ambil mood. Mana la tahu dah hilang skill lepas accident. Alhamdulillah, masih seperti biasa. Cuma rasa lebih berhati-hati.



First outing tadi pergi jumpa newly wed, Irah Shahirah. Majlis akad nikah 3 Mac dan sanding 6 Mac hari tu aku tak dapat balik, kan. So, hari ni baru berpeluang keluar jumpa Erah. Nak ke luar masa mula-mula balik dulu, my mom tak benarkan sebab nak bawa aku jumpa ustaz dulu. Ya la, takut trauma accident hari tu.



Kami makan di Bahtera di Kampung Raja je. Takde tempat nak gi. So, borak-borak kat sana je. Pastu hubby dia call cakap nak bawak pergi mana tah... Dah bersuami dah kawan aku... Dah susah dah nak outing sesuka hati.. Tapi takpe la, aku gembira atas kebahagiaan mereka...



Hadiah untuk Erah pun tak sempat beli lagi. Nanti balik hujung bulan 4 nanti la.. Hmm, bercakap pasal hadiah, hadiah untuk student pun belum beli lagi.. Hadiah untuk amali masakan, untuk presentation Mesin. Nanti la...



Ok, got to go sebab nak off to rumah my aunt.. Dia baru naik rumah baru... Tak sabar nak tengok.. Huhu.. Ok. Daaa~

No comments: