.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, March 28, 2011

Bertemu di penghujung rindu...

Telah sebulan lebih tak jumpa my fiance... Cehh, fiance tuuuuu... Dah bertunang, haruslah panggil fiance, kan??? Then, semalam my prince datang again ke Muar. Haruslah jumpakan untuk collect hadiah birthday.... Sebelum tu, wajib tackle perut dia...

From left: first row - strawberry choc, sosej, sosej, 2nd row - blueberry pie filling, sardin, sardin


 

Before


One for him and one for me... Sebab tak tau bila lagi boleh jumpa, kita bagi la hadiah in advance.. Tapi sebab my prince ni selim melim, baju saiz paling kecik pun still lagi gedabak dengan dia... Hari tu belikan dia jacket kot nama dia... Aku pun tak sure nama apa, tapi aku suka tengok dia pakai camtu. Lagipun memang dah lama niat nak belikan jaket camtu untuk dia. Cuma sebelum ni tak jumpa yang berkenan. 

Sebelum tu, haruslah mengisi perut dulu... Gigil ok aku tahan lapar nak tunggu bas dia sampai pukul 12 tengahari.. Dari pagi makan pastry tu sikit je. Sebab aku buat untuk balas bekas orang sebelah yang berikan bubur kacang sehari sebelumnya. Aku guna pastry segera KAWAN tu je. Pastu pelbagaikan inti. Buat inti sardin sikit, sosej sikit, letak blueberry jam sket, letak coklat filling and stoberi sikit... Tapi aku lagi suka yang sardin and sosej kot. Sebab yang lain tu manis... Tak kisah la, yang penting my Prince kata sedappp.. Kami makan nasik ayam chicken rice shop je. Tu pun my prince makan tak habis sebab dia kata dah kenyang makan kuih and kenyang tengok aku... 






Siapakah yang bermuka talam ini?????




See, bibir aku pucat. Sebab effect dari ubat RM 310 tu.. Habis kering menggelupas bibir...





Xpe, no pain, no beauty, riteee????





My Polaris,
No one can replace you in my heart and my life.
Thanks to ALLAH for sending me for you...
May Allah grants us happiness here and hereafter.
Yang, you are the best among people that i've known.
Thanks to ALLAH for our destiny..

3 comments:

nieja said...

ubat ape 310?
babe comel la u buat tu..
syg je nk mkn hehe

Miss Polaris said...

ubat jerawat, nieja.. nieja xpe la muka flawless... ala, wat simple2 je, nieja kn lg terror.. eg suka tgk blog tiffinbiru.blogspot.com klu bab masak2 ni...

nieja said...

x pnah masuk blog tu..
nak tengok la nant..

babe, i pkai vco skrg
virgin coconut oil..
macam best tau.. muka pon
macam da ok skrg.. siap
i jual kat my aunty n cousin smua..