.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, March 2, 2011

Gementar seluruh badan bila melihatnya


Semalam sekolah aku cuti... Sempena kejohanan olahraga sekolah kali ke-14.

Dan aku with hosmet and colleague ke Melaka.

Gi jumpa doktor pakar....

Ye la, aku kan muka prob sket. Jerawat berkeliaran.

So, gi la jumpa doktor pakar kulit.

My hosmet ni pun dulu jerawat banyak gak, sekarang, macam tak caya kalau dia kata dia pernah alami masalah jerawat yang super duper teruk.

So aku pun menggeletis la nak pergi jumpa jugak this doktor.

Kekadang, jeles tengok orang yang jenis-jenis muka flawless gila2 nih..

Pantang ada jerawat sebijik je, kecoh buat satu entry kat blog.

Haku???? Kalau tu je point entry aku, maunya hari-hari korang baca statement sama.

THen, dah siap consultation sume. Aku ke kaunter bayaran...

Fuuhhh, seram sejuk aku tengok bil nak bayar...

RM 310 derrr... Kalau tak cantik lagi pasni, tak tau la.. Hohoho..




Ni harta bernilai 310



Maybe bagi korang apalah aje dengan RM 310 tu kan. Tapi bagi cheapskate macam aku ni, betapa mahalnya 310 untuk muka. Tapi untuk kesihatan, aku rela. Tapi kali ni je taauuu!! My prince dah bagi warning dah. Heheh.. Ok yayang!!!

Pastu gi jalan-jalan Mahkota Parade and Dataran Pahlawan. Tapi before bakar lemak, kami telah menambah kalori di Nandos. Sebenarnya aku tak berapa suka Nandos. Aku prefer KR. Tapi pilihan bersama. Kira boleh je. Aku bukan memilih sangat.





Orang melaka yang amek gambar depan Dataran Pahlawan (Sape ntahhh....hehe)



Seb baik pak guard baik, tolong snap kan pic.



Muka-muka talam (Me especially)



See, muka aku yang jerawatnya berkeliaran dengan bebasnya...
Tapi cam tak nampak sangatkan..
Tu la fungsinya Ronasutra..
Ngahahaha, promoto, promote...






Bye-bye Melaka, semoga jumpa lagi





No comments: