.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, March 8, 2011

I was officially been observed



Ok, ni baru betul-betul di observed oleh penyelia dari UPM. Petang semalam, pukul 5.00 kot prof call. Terkejut beruk aku. Nasib baik sempat prepare. Tapi tak ada la cuak sangat untuk preparation sebab aku memang dah prepare untuk di observe oleh guru pembimbing.

Tapi bila dah tahu penyelia major yang nak datang selia, haruslah kita double up the preparation kan.. Nasib baik pagi-pagi tu cikgu-cikgu kat situ semua pakat tolong aku cari bahan induksi. Aku ada dua kelas tadi. Prof tu tak cakap pulak nak observe yang mana satu. Sebab tu la aku prepare aje untuk dua-dua kelas.

Untuk 2 Cekal aku ajar tajuk Faktor Reka Bentuk aje. Nasib baik cikgu-cikgu kat situ tolong carikan disket, cd, pendrive dan external hard disc untuk set induksi. Dan untuk 2 Dedikasi pulak aku ajar tajun Bahan dan Pengikat. So, guru pembimbing tolong sediakan bahan realia untuk set induksi. Rasa syukur yang amat kerana dipermudahkan.

And everything went well. Alhamdulillah. Cuma ada la a little bit awkward feeling. Tapi abaikan je la.. Semoga sentiasa dalam lindungan Allah, amin..

Semoga 2nd observation nanti, everything that has been commented by my major observer could be improved. InsyaAllah.

No comments: