.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, April 2, 2011

Exercise...



Pukul 8.30 pagi tadi, tiba-tiba ada nombor Johor yang tak dikenali menelefon....

Nak angkat ke tak nak???? Angkat jugak la....

"Hello." Dalam hati cuak je...
"Hello Izyan, free tak? Nak mintak tolong hantarkan student bola sepak ke MRSM boleh tak? Tak cukup kereta la."
"Ok, ok... Jap aku siap."

Then lepas hantar mereka ke MRSM, aku dan Kak Miza ke Tanjung Ketapang. Exercise sikit... Wahh, best la tempat ni... Boleh joging, ada alat senaman,.. Badan pun dah lemau sebab dah lama tak exercise. Pastu Kak Miza bawak ke Tanjung Emas pulak. Kat sini pun tempat rekreasi jugak. Aku cuba batu refleksologi tu je. Best jugak.

Tapi lepas tu melantak McD.. Hehehe... Gambar ada dalam kamera, tapi time tu aku tertinggal memory card kat rumah. Kamera ni aku tak reti nak transfer gambar dari kamera ke memory card. Kabel pulak tak ada. So, nanti aku upload later ya... Ehh, macam kan ada orang nak tengok sangat gambar aku... Heheh.... Ok, then... Daaa~

No comments: