Friday, April 22, 2011

Majlis Perpisahan Edisi 2


Hadiah dari Kelab Guru, panitia Teknik &Vokasional dan juga from student. Homemade coklat okek!

Guru pembimbing major





Guru pembimbing minor




The best colleagues ever~





Kenal tak apakah iniiii?? Yang hijau tu yang tak cukup fruit cocktail and crystal jelly semalam

.



Nampak tak nasik apakah iniiii??? Ce teka.... Ye betul! Nasi ambeng my fav~





Breakfast dengan tempe goreng for the last time






Hari ni, 22 April 2011.... I was officially free from being a training teacher..

Dan hari ni, tepat jam 11 pagi, sekolah mengadakan majlis perpisahan buat kami berdua...

Banyak pengalaman berharga yang aku dapat di bumi Muar ini.... Pengalaman yang sukar dicari ganti di tempat lain... Pengalaman yang menjadi titik permulaan untuk bergelar seorang guru, insyaALLAH...

Terima kasih buat guru pembimbing yang tidak jemu-jemu memberi tunjuk ajar dan berkongsi pengalaman... Masa minggu pertama di sini, serius aku rasa macam orang bodoh. Masuk kelas, keluar kelas... Ntah apa yang aku buat... Tapi berkat tunjuk ajar guru-guru pembimbing, nasihat dan komen membina dari PK 1, suntikan semangat, kongsian pengalaman dan juga hiburan di kala suka duka, sangat membantu perjalanan aku di sini...

Serius, cikgu-cikgu sekolah ni yang terbaik.... Kalau sedang jemu ataupun tension, duduk aje di sofa di bilik guru.... InsyaALLAH, lepas tu perut rasa nak pecah dengar lawak mereka.... Setiap mereka ada ragam tersendiri.... Kalau pun mereka tak buat lawak, tapi mereka sendiri yang menjadi bahan usikan... Ada yang pening-pening, kuat mengusik, blur, dan berbagai lagi... Hosmet yang rajin masak, sedap pulak tu... Hihi.. Rumet yang sanggup berkorban memberi ruang aku menumpang di biliknya untuk 3 bulan.... Rumet yang banyak memberi tip-tip kecantikan, hehe... Dan juga rumet yang memperkenalkan shopping complexes di Melaka dan BP.. Tq rumet...

Terima kasih yang teramat sangat...

3 comments:

nieja said...

nak tempeeeeeeeeeee!

Miss Polaris said...

the best ever breakfast.. hehe..

nieja said...

sedapnyaaaa.. lama x makannn