.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, April 6, 2011

Melaka Again....





Kereta yang penuh dengan barang tangkapan sampaikan aku kena bersila
(btw, i am in new jacket ~ bday present from my lurvely Prince)






With Kak Miza and Kak Sue
With Kak Nora and Kak Sue







Treat for my students (Sebab tak dapat A, so x jadi belanja KFC... for those who got 60 and above)






Semalam ke Melaka again.

Kali ni with Kak Nora, Kak Miza and Kak Su....

Banyak jugak la hasil tangkapannya.. Hehe...

Shopping is the best therapy. Ngehngehngeh~

Betul la, kalau bab shopping, tak pikir panjang dah. Tau tau duit sekelepuk habis... Tapi jiwa tenang yang amat....

UNLESSSSS!!!!!

Aku shopping dengan My Prince merangkap pegawai kewangan peribadi haku...

Kalau shopping dengan dia, pegang baju aje ~ "Minggu lepas kan baru beli baju."

Kalau pegang mekap ~ "Bukan ke baru beli je."

Sabar je lahhhh... Tapi ok apa, at least aku kenal erti jimat....

Tu la, walaupun baju beli tiap minggu, tapi time nak dating mesti setengah jam tercongok depan wardrobe tak tau nak pilih baju mana. Last-last, "Yang, xde baju la nak pakai...."

Then, the reply will be, "Tak de baju apa nya, kan tiap-tiap minggu beli...."


Ehhh, melalut... Ok, hasil tangkapan semalam adalah:


  1. Contact lens
  2. ZA Energy Water (Skin Lotion)
  3. Tudung ARIANI 6 helai
  4. J.Co. (belanja student yang dapat 60 and above in de first test)
  5. Stage Eyeshadow


Ehhh, macam sikit je kannn....

Tapi ada lagi yang tak beli ni... Sebab tak tau nak pilih yang mana satu yang terbaik.


Hadiah bestday untuk one of my student's mom. Yang ni tak tau nak beli apa...

Face moisturizer... Tapi Kak Miza recommend beli Nite Cream. Tak tau nak pilih brand apa...

Ok, yang ni kita reserve untuk next therapy session. Ngehehehe~~~

Ok, till then.

2 comments:

nieja said...

nak jadi student u jugak la. hehe

Miss Polaris said...

student i budak kelas ujung2.. tu yg 60 n above dh dpt hadiah.. dorg lulus pun dah besar rahmat.. u org terer2... hehe..