.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, April 16, 2011

Posmen...



Pagi tadi pejabat pos call... Tanya rumah aku kat mana sebab nak deliver parcel... Alamat di parcel adalah sekolah, tapi sebab sekolah cuti, dia nak hantar ke rumah... So aku bagi la directionnya...

Pastu dah pukul 11 pagi kot, ada call lagi..

Ooohh, posmen rupanya....

"Rumah awak warna kuning kan? Rumah batu ke?"

"Ya, rumah batu, tapi dinding kayu...."

Tetiba posmen tu gelak... Ehhh, lawak ke....

Sebenarnya aku nak cakap, rumah kat bawah dinding batu, tapi atas dia guna kayu... Tapi nasib baik dia jumpa rumah aku...

Yeay, baju baru dah sampai. Satu baju kurung, satu blouse... Umi pos kan... Hari last nanti nak pakai baju baru la.... Nanti nak ambil gambar dengan students... Hikhikhik... Pastu lagi, umi poskan jugak charger LUMIX.. Yeay sekali lagi sebab tak yah beli charger baru......

Gambar akan di upload later.. Till then~

No comments: