Friday, April 29, 2011

Reversed parking



Reversed parking ni, parking kereta secara mengundur ke, eh??? Entah aku tak pasti the rite term. Sebelum ni, aku sangat respect giler kalau ada orang boleh park kereta dia secara bontot keta yang masuk dulu. Bagi aku sangat hebat.

Dan hari ini, aku tergolong dalam golongan yang hebat itu.

Hahahaha~

Pathetic giler kan????
5 tahun dapat lesen, hari ni baru aku berani parking secara reverse.
Dan berjaya pulak tu..
Ala, konsep dia senang aje rupanya.
Trial and error...
Cuma pliz jangan suruh aku buat side parking. Mampus aku tak reti... Hehehe~

No comments: