Thursday, April 28, 2011

Simple


18 keping langsir


Ok, ni je yang aku berjaya siapkan semalam. 18 keping langsir... Ingatkan dah siap, tetiba kak azida cakap sebenarnya ada lagi 10. Huahuahua~ Sorry akak, esok iaitu hari ni saya nak siapkan bengkel KH and projek Galeri Nenas pulak. Sebab Jumaat saya dah tak datang sekolah. Nak packing barang. Lusa dah Selamat Tinggal Muar...




Semalam keluar dengan student... Nora aka Ika





.:US:.





Di Pizza Hut yang tak ada Garden Salad (mode penulis:kecewa)






To Nora,
~Study leklok ok~








Yang aku bengangnya, ada another pelajar yang tetiba sms aku tanya aku keluar dengan siapa, ke mana.... Then bajet merajuk dengan menaip mesej berbunyi,
"Dengan dia cikgu keluar, kalau kitorang ajak, tak nak."

Masalahnya, bukan aku tak nak.
Tapi aku tak tahu jalan, and dia pun tak tahu jalan.
Camno?

Khairon, Khairon....
Student kau la ni~~~~

.:Huhu:.


~~~~~~~~

Eh, apa kaitan dengan tajuk Simple pulak, kan???

Sebenarnya semalam aku baru beli trial pack skincare product tajuk dia SIMPLE. Promoted by my hosmet. Heheh. Best gak pakai. Tak berminyak kulit. Lagipun dia ada various range of product. Yang lagi penting, there is no harsh chemical substances and no colors and no perfumes.

Wahhh, tetiba jadi jurucakap produk. Tak sedar muka itu tak flawless.. Hehe...

Sila la dapatkan produk Simple di pasaran sekarang.

1 comment:

nieja said...

simple?
adik i pkai jugak.
kdg2 time dia blk bcuti
curi2 pakai haha..

lagipon dia ada buat
laser 3-4 kali da kot
sbb scar xcident.. so doc
tak bg pkai cuci muka lain..
and dia suggest simple..