Friday, May 6, 2011

Internet connection yang sangat .........



Fuhhh, dah 6 hari aku balik kampung, tapi satu entry pun tak buat untuk blog cayang nehhh.

Reason pertama; tak de apa sangat aktiviti best yang dilakukan di rumah melainkan masak, tido dan tengok tv.

Reason kedua: Tak sempat pun nak update pasal pertemuan pertama dengan blogger otai Cik Nieja.... Sebab internet connection sangat la mencabar iman. Sebelum aku menjerit histeria sebab page tak loading2, baiklah aku batalkan niat nak update blog... Ni pun menumpang kasih menggunakan streamyx my uncle... Urggghhh, sadis~ Aku pakai broadband Digi.... Serius berchentaaa~

Reason ketiga: Rindu my Prince.... Huahuahua~


Ok, buat Nieja yang nak makan lontong, nanti cuti sekolah la, bolehhh??? Hehehe....

Cam orang yang takde hajat nak hidup je aku update blog kannn; 

Belasah jeeerrr...

Till then.

1 comment:

nieja said...

nak pic arituuu!

cuti skolahhh?
nakkkkkkkkkk