Saturday, June 4, 2011

Bumper to bumper reunion...


Setelah beberapa percubaan, inilah satu-satunya gambar yang memberi dua GIANTS ini ilusi optik KURUS... Hehehe...


 Baby-sitter




My mom dengan cucu baru...






The foods served: Soto ayam and kek coklat aje....




Baby Fawwaz

Ini lah beberapa gambar sekitar reunion bumper-to-bumper.... Heheh... Dah lama giler tak jumpa Yunie... Almost 5 months.... Last jumpa masa Yunie lahirkan Fawwaz di Pusrawi...



Best giler jumpa BFF.... Tak cukup masa nak bersembang kongsi cerita. Tapi sebab ada kekangan tanggungjawab, pertemuan berakhir selepas Yunie dan family selamat menunaikan solat Zohor.




Tu pun tak cukup korum sebenarnya sebab Kak Hanim and her hubby, Abang Koyie and her doter Orked tak dapat datang. Banyak sangat undangan kenduri kahwen... Tak pe la, ada rezeki, nanti kita jumpa sama-sama lagi....



Rasa separuh beban fikiran terlerai.... That is what is friend for....





Love all my friends... The true one.




P/S : Sebenarnya ada banyak entry aku peram dalam draft box. Many things happened day by day, many story to share with, but, too little time that i have. Dan malam ini, my bro akan kembali ke tempat kerja dengan membawa streamyx ini.... Ohhh, sadis.. Makanya, entry peram aku akan terus terperam di draft box.... Tunggu sampai jadi pekasam.

















No comments: