Saturday, June 4, 2011

Wedding G'han and Ayeen


My mom with her student 









Me and G'han... Ehhh, mana laki kau G'han?????



Ok, short update. Hari ni jugak, lepas Yunie sekeluarga berangkat pulang, aku ke kenduri G'han... Rupanya dekat je dengan rumah aku. Kui kui kui~ Haku baru tawu...



Dah petang pun ke rumah G'han ni. Malas nak g tengahari. Panas and pengantin pun tengah bz nak posing segala. Dah petang ni, dia boleh layan aku... Motip nak pengantin layan aku sorang??Ajak umi sebab tak de geng... .Lagipun umi nak gi kenduri student dia.... So, sekali harung je.




Esok nak gi kenduri Siti and Afiq pulak. And next Thursday akan menghadiri majlis resepsi di Kuala Terengganu.... Kak Zue and Abang Limi... Kawan-kawan Postharvest ramai jugak yang nak gi kenduri rumah Kak Zue kat Temerloh.... Hmm, bestnya. Tapi tak dapat join.. Takde geng... Tak kan nak drive sorang. Mampus My Prince tak izinkan. Kawan2 Postharvest sume dari KL...



Kak Zue ni, kira macam bestfren jugak la masa kat UMT. Kami berenam masa tu. Dari semester 1 hingga semester 6. Tapi sekarang, masing-maisng bawa haluan sendiri. Ada yang jadi Research Assistant, ada yang sambung phD, ada yang bakal guru (kami bertiga) dan ada yang tak diketahui kabar berita..



Dulu pernah berjanji, akan berkumpul kami berenam ini di majlis perkahwinan Kak zUE... Masa tu memang dah bajet, antara kami berenam, Kak Zue yang kawen dulu... Heheh.. Masin doa kami. Aminnn.... Tapi malangnya, kerana dah ditakdirkan Allah, cuma Mizah seorang yang akan menemani Kak Zue di hari persandingannya...



Tapi takpe, aku dah tengok baju nikah and baju sambut menantu Kak Zue, sebab my mom yang jahitkan... Hehehe..




Ok la, buat semua sahabat yang dah selamat mendirikan rumahtangga, semoga sentiasa dalam lindungan ALLAH, dunia akhirat... AMIN...





No comments: