Thursday, July 28, 2011

Bila mak cik- mak cik hangout....



2 hari lepas aku berdating-dating dengan Mak Cik Wawa comel sorang nih.. Bakal dokter okek! Jangan memain.. Dah lama tak jumpa Wawa. Last jumpa masa aku bertunang 25 Disember tahun lepas. Gilerr lama kan.. Tapi xpe Wa, kita jauh di mata dekat di hati, kannn.. Hehehe. ..

Dah nak kawen dah kawan aku tuh.. Dah mula merancang untuk hari-hari bahagia. Kadang-kadang, bila dok sorang-sorang, fikir tentang diri, rasa tak sangka aku dah tua. Terkadang, jadi terkedu bila menyedari aku dah sampai ke fasa hidup yang mana mula diterjah dengan soalan berupa, " Tunang orang mana?" Wahh, dah tua rupanya aku. Baru sedar rupanya, dah jadi tunang orang aku ni... Cepat betul masa berlalu.



Mak Cik Polaris with Mak Cik Wawa






Mak Cik Wawa tengah belajar riba-riba baby




Kita belajar-belajar la drive bertemankan baby car seat di sisi ye...

Walaupun perjalanan balik baby akan berada diribaan.. Geram betul dengan Amani nih. Tak pasal-pasal aku beranikan drive dengan meriba baby... Mujur ALLAH masih sayangkan aku. Alhamdulillah, tak jadi pape walaupun hampir tersasar 2 x. Bahaya betul. Tapi tak bagitau umi takut kena bebel.. Huhu.. Tobat tak nak buat lagi dah!!!!




Ini cara baru mandikan baby.. hehe.. (abaikan washing machine yang berkeladak tu, huhuhu!)



Been in Penang for 2nd time in my life


Aku ke Penang hari tu jap. Jap je.. Less than 24 hours. Saja release tension. Stress rupanya ada anak kecik nih dan kita tak langsung diberi peluang untuk memberi reward kepada diri sendiri... Buat my Prince, 'Yang, ada anak seksok, kalau tak nak i stress, pakat-pakat jaga ye... Kalau i stress, u lagi stesss. Huhuhu!'


2 comments:

nieja said...

amani ni anak sape eg?

Miss Polaris said...

amani tu anak uncle eg... mak dia bru je dftar DPLI kt UPSI 4 Julai hari tu.. Ayah dia keje kt Perwaja kemaman. Kira sepupu eg la.